Sale and Leaseback

Yritykset valitsevat autokantansa rahoitustavan kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten vastaavalla tavalla. Autojen käyttöikä on kuitenkin useita vuosia ja tarpeet saattavat muuttua kesken kaiken. Osamaksulla hankitut autot rasittavat yrityksen tasetta ja saattavat hankaloittaa esimerkiksi investointilainan saamista. Toisaalta jo velattomaksi maksetut autot sitovat pääomaa joka voisi olla paremmassa käytössä päivittäisessä busineksessä.

Sale and Leaseback, eli myynti ja takaisinvuokraus, on ratkaisu tämän tyyppisiin tilanteisiin: Secto ostaa yrityksenne olemassa olevat autot ja leasaa ne takaisin yhdessä sovitulla sopimusmallilla. Yrityksen tase kevenee ja ajoneuvoihin sidottu pääoma saadaan vapautettua liiketoiminnan käyttöön.

Samalla autokannan hallinta helpottuu ja autokannan kulut on helppo budjetoida koko sopimusajalle. Secto hoitaa laskutusrumban, sinä saat koko autokannasta yhden laskun kerran kuukaudessa.  Näin voidaan toimia koko autokannan osalta tai vain osittain, mikä tahansa on toimivin ratkaisu sinulle.

Tutustu lisää:

Lue miksi ja kuinka Sell and Leaseback toteutettiin Kattotutkan tapauksessa tai katso miten Kotipizza kevensi autot taseestaan pörssilistautumisen alla. Talousjohtajamme blogi-kirjoitus listaa viisi syytä miksi myynti ja takaisinvuokraus tukee yrityksen kannattavaa kasvua. Myyntijohtaja Linus Baerin blogi-kirjoitus antaa euromääräisen esimerkin siitä, miten myynti- ja takaisinvuokraus vaikuttaa yrityksen tulokseen ja kassaan.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille