Secto Driver Assistant

Tankkaus, autopesu, huollon ajanvaraus ja tiepalvelu puhelimessasi

Tankkaus, autopesu, huollon ajanvaraus ja tiepalvelu puhelimessasi

Kortiton tankkaus Neste-asemilla. Voit unohtaa kadonneet polttoainekortit.
Kuukausihintainen Juhlapesu ja aina puhdas auto. Sisäänajo ja laskutus Secton appilla.
Huoltovaraukset sinulle sopivaan huoltopisteeseen, sinulle sopivaan aikaan
Helppokäyttöinen ajopäiväkirja, raportit sähköpostiisi aina halutessasi
Apu aina lähellä: nopea yhteys asiakaspalveluumme ja matkan keskeytyessä Secto Tiepalveluun

Kyllä, haluan kuulla lisää.

Mikä se Secto Driver Assistant on?

 

Secto Driver Assistant on Secton asiakkaille rakennettu ilmainen älypuhelinsovellus, joka sisältää kaikki työsuhdeautolijan tarvitsemat työkalut.

Driver Assistantissa on seuraavat toiminnot:

 

Helppo ja nopea mobiilitankkaus Neste-asemilla

Ladattuasi Driver Assistantin älypuhelimeesi voit tankata leasingautosi kaikilla Neste-huoltamoilla muutamalla puhelimen näppäyksellä, ilman polttoainekorttia. Polttoainekorttia ei enää tarvitse kantaa mukana. Laskutus tapahtuu kuten ennenkin, leasing-laskun yhteydessä. Mobiilitankkaus on käytettävissä täyden autoedun työsuhdeautoissa, joihin on liitetty Secton kautta tilattu Nesteen yrityskortti.

Huoltojen varaus

Autosi määräaikaishuollot ovat kätevästi varattavissa Driver Assistantin kautta. Kerrot vain autosi kilometrit ja Driver Assistant ehdottaa lähialueesi huoltopaikkoja ja -aikoja. Saat kalenterimuistutuksen suoraan puhelimeesi. Valitse vain mieleisesi aika ja aja huoltoon.

Juhlapesu-pesuloiden käyttö mobiilisti Secton sopimushinnalla

Secto Driver Assistant sisältää Juhlapesun autopesusovelluksen. Voit käyttää Juhlapesu-pesuloita Secton edullisella ja kiinteällä kuukausihinnalla 45 € / kk /auto. Secto Driver Assistant-appilla voit tarkistaa pesulan jonotilanteen ja ajaa sisään pesuun. Laskutus tapahtuu kuukausittaisen leasing-laskun yhteydessä.

Autoilijan Opas

Driver Assistantista löydät kattavan oppaan autosi käyttöön. Autoilijan Oppaasta löydät toimintaohjeet huoltoihin, kolari- ja vahinkotapauksiin, rengasvaihtoihin ja -säilytykseen, ulkomaanmatkoihin, linkin vahinkoilmoitukseen ja kaiken muun työsuhdeautoilun kannalta oleellisen. Aina mukana taskussasi.

Ajopäiväkirja

Käyttöetuautoilijan tulee raportoida työajonsa työnantajalle kulukorvausta varten. Secto appilla työajojen tallentaminen on helppoa, määrität vain lähtö- ja kohdepaikan ja ajetut kilometrit. Merkinnät tallentuvat appiin ja voit lähettää ne excel-muodossa sähköpostiisi aina tarvittaessa. Unohda ruutuvihko ja lyijykynä.

Nopea apu tarvittaessa

Mikäli Autoilijan Oppaasta ei löydy etsimääsi vastausta, Driver Assistantin kautta saat helposti yhteyden asiakaspalveluumme.

Matkan katketessa yllättävästi, Driver Assistantin kautta saat nopeasti yhteyden päivystävään Secto Tiepalveluun. Mikäli tilannetta ei pystytä korjaamaan puhelimitse, tieturva-ammattilainen lähetetään paikalle auttamaan.

Miten sen saa?

Secto Driver Assistant-applikaatio on vapaasti ladattavissa älypuhelimeesi Googlen ja Applen sovelluskaupasta. Ennen palveluiden aktivoimista haluamme tarkistaa, että henkilö- ja autotietosi ovat oikein. Neste-korttitilauksen ja Juhlapesun aktivoinnin osalta tarvitsemme myös yrityksesi autopäättäjän hyväksynnän. Ota siis yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai sahkoisetpalvelut@secto.fi.

Mitä se maksaa?

Sekä Driver Assistant, että Fleet Manager ovat veloituksettomia. Polttoainetankkaukset ja pesulapalvelut laskutetaan kuukausittain käytön mukaisesti ajoneuvon leasinglaskun yhteydessä, aivan kuten ennenkin. Ei muita kuluja.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille