Laiterahoitus

Täyden palvelun rahoitusratkaisut yrityksen kone- ja laitekannalle:

 

Secto Laiterahoitus – mutkatonta rahoittamista

Leasingin edut korostuvat korkean hankintahinnan kohteissa. Raskas kuljetuskalusto ja työkoneet, kuten trukit, nostimet, ympäristökoneet, kuormaajat ja kaivurit ovat yritykselle mittava investointi ja velalla ostettuna painavat taseessa merkittävästi.

Laitteen leasingvuokraaminen on järkiteko silloin, kun yrityksesi haluaa välttää velkaa sekä vähentää kaluston tulevan jälleenmyyntiarvon kuukausikuluista heti, eikä vasta myyntivaiheessa. Näin et turhaan sido liiketoiminnan tarvitsemaa pääomaa työkalustoon.

Secto Laiterahoitukseen sisältyy laitteen hankinta, hallinnointi ja rahoitus.

Secto Fleet Manager – uuden ajan ajansäästäjä 0 € / kk.

Yritysten kuljetuskalusto- ja työkonekanta on usein hyvin vaihtelevaa: henkilöautoja, peräkärryjä, pakettiautoja, raskasta kuljetuskalustoa ja erinäisiä työkoneita. Kaluston käyttöasteen, käyttötarkoituksen, kustannuspaikkojen, vaihtotarpeiden ja sopimusaikojen seuraaminen on aikaa vievää. Tehokkaasti toteutettu kannanhallinnointi säästää ajan lisäksi euroja, kun sopimusmuutostarpeisiin ja mahdollisiin kuluylityksiin osataan reagoida ajoissa.

Secto Fleet Manager on suunniteltu helpottamaan ajoneuvojen ja työkoneiden hallintaa. Voit syöttää Secton pilvessä toimivaan, helppokäyttöiseen Fleet Manager-ohjelmaan kaiken liikkuvan kalustosi. Tämän jälkeen pystyt seuraamaan koko kannan tilannetta ja kuluja samasta paikasta yhdellä silmäyksellä. Helppoa ja tehokasta kannanhallintaa. Secto Fleet Managerin käyttö on veloituksetonta riippumatta siitä, missä ja miten kalusto on rahoitettu. Lue lisää Fleet Managerista.

Secto Hallinnointi – loppu laskurumballe

Halutessasi hallinnoimme yrityksesi kaiken liikkuvan kaluston autoista työkoneisiin. Saat koko kannan kaikki kulut yhdellä laskulla kerran kuukaudessa valmiiksi tiliöitynä. Kulurakennetta on helppo seurata ja pystyt budjetoimaan kulut tarkasti tuleville vuosille.

  • rahoituskulut
  • polttoainekulut
  • muut tarvikekulut
  • huoltokulut
  • mahdolliset katsastuskulut
  • ja muut kalustoon kohdistuvat kulut

Secto hallinnoi kalustosi riippumatta siitä, ovatko ajoneuvot yrityksesi omistuksessa, Secton rahoittamia tai jonkin muun rahoituslaitoksen rahoittamia. Unohda kuukausittainen laskurumba.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille