Hyötyajoneuvoleasing

Toimintavarmaa, helppoa ja kustannustehokasta työntekoa.

Hyötyajoneuvot kuten paketti- ja kuorma-autot ovat edellytys monen yrityksen liiketoiminnalle. Ajoneuvojen toimintavarmuus ja huollossa vietetyt päivät vaikuttavat merkittävästi päivittäiseen työntekoon. Hyötyajoneuvot voivat parhaimmillaan olla myös yrityksen näkyvin käyntikortti: hyväkuntoiset, näyttävästi teipatut ajoneuvot rakentavat tunnettuutta.

Päivittäisen työnteon lisäksi autojen rahoitusmalli vaikuttaa yrityksen tunnuslukuihin. Osamaksulla hankittu autokanta lisää velan määrää ja rasittaa yrityksen tasetta. Tämä kannattaa ottaa huomioon erityisesti jos autokantaa uusitaan kerralla enemmän.

Leasingin avulla yrityksen tasetta on mahdollista keventää ja autoihin sidottu pääoma on mahdollista vapauttaa liiketoiminnan käyttöön. Leasing helpottaa budjetointia ja oikein toteutettuna jopa leikkaa autokannan kokonaiskustannuksia kun auton koko elinkaaren kustannukset otetaan jo hankintavaiheessa huomioon. Lopputuloksena on kustannustehokas ja helppohoitoinen autokanta.

Secton osaavalla HYA-tiimillä on vuosien kokemus sekä hyötyajoneuvokalustosta että erilaisista autokannan rahoitus- ja hallintamalleista. Kartoitamme mielellämme myös teidän yrityksenne tilanteen ja ehdotamme ratkaisua joka vastaa tarpeisiinne. Käytettävissä on Secton koko tuote- ja palveluvalikoima.  Erityisesti Sell & Leaseback, jossa autoihin sidottu pääoma vapautetaan liiketoiminnan käyttöön on HYA-asiakkaidemme paljon käyttämä ratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille