40+ ajoneuvoa

Autokannanhallintatyökalut yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Hakosen kokemuksia Secto Automotiven palveluista

“Kaikki turha säätö on nyt pois, ja me voimme keskittyä omaan osaamisalueeseemme. Se tuo meille myös huomattavia säästöjä.“

Jyrki Immonen
– Oy Selecta Ab

Kun autokanta ylittää jo 40 ajoneuvoa

Suuremmissa yrityksissä ymmärretään hyvin autokannan hankinta- ja hallintatapojen vaikutukset kokonaistulokseen. Yli 40 auton autokannan hankinta- ja ylläpitokulut ovat mittavia, jo pienilläkin muutoksilla on merkittävä kokonaisvaikutus. Autokumppania valittaessa vaakakupissa painaa erityisesti kustannustehokkuus, räätälöitävyys ja joustavuus.

Asiakaslähtöisyys on kivijalka jolle Secto on rakennettu. Innovatiivisille hallintatyökaluillamme pystymme rakentamaan palvelupakettimme yrityksenne näköiseksi. Autokannan hankinta- ja hallintaprosessi rakennetaan alusta lähtien tukemaan juuri niitä mittareita joita yrityksessänne seurataan.

Sinulla on varmasti selkeä näkemys siitä, mitä yrityksenne tarvitsee. Otamme mielellämme haasteen vastaan.

Onko autokantasi eri kokoluokkaa?

1-10 ajoneuvoa

Enemmän aikaa ydinliiketoimintaan autokumppanin avulla.

Kerro lisää

10-40 ajoneuvoa

Autokanta ja kustannukset kuntoon järkevillä hankinta- ja hallintapalveluilla.

Kerro lisää

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 

Autoilun elinkaari

 

Tarvekartoitus

Tarvekartoitus

Etsimme kokonaisratkaisuiltaan tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiin. Optimaalisella ratkaisulla saavutetaan merkittäviä säästöjä. Autopolitiikan laadimme ilman lisäveloitusta.

Auton tilaus

Auton tilaus

Meitä eivät sido merkki- tai mallirajoitukset. Toimitamme myös alv-vähennyskelpoiset käytetyt autot ja esittelyautot. Autot tilataan paikallisesti ja/tai asiakkaan toivomalta jälleenmyyjältä.

Ylläpito

Ylläpito

Nimeämme asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Kauttamme saa hoidettua myös vakuutukset, huoltohallinnoinnin huoltokortin ja kulujen seurannan kanssa sekä polttoainekortit. Tarvittaessa toteutamme myös kilometri- ja GPS-seurannan.

Raportointi

Raportointi

Meiltä saat koontilaskutuksen koko autokannasta. Näin ollen autokannan kulut ovat helposti seurattavissa ja budjetoitavissa. Myös sähköinen kannanhallinta on mahdollista (Secto Fleet Manager).

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti

Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Realisoinnin tukena toimii Secto Vaihtoautot sekä tehokkaat jälleenmyyntikanavat. Halutessasi voit myös itse etsiä autollesi ostajan.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille