10–40 ajoneuvoa

Autokanta ja kustannukset kunton järkevillä hankinta- ja hallintapalveluilla.

OTA YHTEYTTÄ

Listautuvan Kotipizzan tase keveni työsuhdeautojen huoltoleasingillä

“Kaikilla meistä on käytössämme Secto AVOIN Huoltoleasing, joka on osoittautunut joustavuutensa vuoksi erittäin toimivaksi tuotteeksi. Secto osuu tarpeisiimme yksilöllisellä palvelullaan.”

Terhi Ahde-Uusitalo
– Bang & Bonsomer Group Oy

Haasteet kasvavat – autokannan koko 10-40

Uusi työntekijä tarvitsee auton. Tarkan autopolitiikan puuttuessa auton valinta jää pitkälti työntekijän harkinnan varaan. Tarkemmat hankintarajat, merkki- ja varuste-erittelyt sekä päästö- ja kulutusrajat auttaisivat ohjaamaan autokannan kuluja oikeaan suuntaan mutta toistaiseksi on menty nykyisellä mallilla.

Ajajat ja autojen kilometrit vaihtelevat ja koko kannan tilannetta on vaikeaa pitää näpeissä. Välillä olisi tarve päästä järkihintaan eroon ylimääräisistä autoista, mutta se on yllättävän työlästä. Käyttäjien ”missä mä huollatan tämän” ja ”polttoainekortti on hävinnyt”-soitot värittävät arkea. Pitääkö tätäkin varten palkata uusi henkilö?

Autot ovat harvan yrityksen ydinbisnestä. Autokannan kasvaessa myös kulut ja hallinnoinnin tarve kasvaa. Yli kymmenen auton autokannassa pienetkin muutokset moninkertaistuvat niin hyvässä kuin pahassa. Järkevällä autokannanhallinnalla on tavoitettavissa merkittäviä kokonaiskustannussäästöjä.

Kokemuksemme mukaan keskisuuret yritykset arvostavat erityisesti joustavuutta ja kokonaiskustannussäästöjä. Räätälöimme asiakkaillemme asiakkaiden lähtökohdista rakennetun autokannan hallinnointimallin johon sisällytetään yrityksen toimintaa helpottavia tekijöitä, kuten palautuskiintiöitä tai km-tasauksia. Hallinnoimme halutessanne yrityksen koko autokannan omistus- ja rahoituspohjasta riippumatta. Ratkaisumme ovat yhtä yksilöllisiä kuin yrityksetkin.

Autopolitiikan laadinta ja yrityskohtainen yhteyshenkilö sisältyvät luonnollisesti pakettiin. Autokäyttäjien puhelut eivät enää ohjaudu sinulle, vaan yhteyshenkilölle, joka ratkaisee ongelmat yhtiönne autopolitiikan ja sopimusmallin mukaisesti.

Alla tuotteemme joiden pohjalta lähdemme mielellämme rakentamaan teidän tarpeisiinne vastaavaa pakettia. Mieluiten kuitenkin olisimme kanssasi suoraan yhteydessä, parhaat ideat syntyvät keskustellessa.

Tutustu suositeltaviin tuotteisiimme

Onko autokantasi eri kokoluokkaa?

1-10 ajoneuvoa

Enemmän aikaa ydinliiketoimintaan autokumppanin avulla.

Kerro lisää

40+ ajoneuvoa

Autokannanhallinta­­­työkalut yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin.

Kerro lisää

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 

Autoilun elinkaari

 

Tarvekartoitus

Tarvekartoitus

Etsimme kokonaisratkaisuiltaan tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiin. Optimaalisella ratkaisulla saavutetaan merkittäviä säästöjä. Autopolitiikan laadimme ilman lisäveloitusta.

Auton tilaus

Auton tilaus

Meitä eivät sido merkki- tai mallirajoitukset. Toimitamme myös alv-vähennyskelpoiset käytetyt autot ja esittelyautot. Autot tilataan paikallisesti ja/tai asiakkaan toivomalta jälleenmyyjältä.

Ylläpito

Ylläpito

Nimeämme asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Kauttamme saa hoidettua myös vakuutukset, huoltohallinnoinnin huoltokortin ja kulujen seurannan kanssa sekä polttoainekortit. Tarvittaessa toteutamme myös kilometri- ja GPS-seurannan.

Raportointi

Raportointi

Meiltä saat koontilaskutuksen koko autokannasta. Näin ollen autokannan kulut ovat helposti seurattavissa ja budjetoitavissa. Myös sähköinen kannanhallinta on mahdollista (Secto Fleet Manager).

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti

Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Realisoinnin tukena toimii Secto Vaihtoautot sekä tehokkaat jälleenmyyntikanavat. Halutessasi voit myös itse etsiä autollesi ostajan.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille