1–10 ajoneuvoa

Enemmän aikaa ydinliiketoimintaan autokumppanin avulla.

OTA YHTEYTTÄ

Katso miksi Eurajoen Kiinteistöpalvelu siirtyi omistamisesta avoimeen huoltoleasingiin

“Autoista ei enää tarvitse stressata: lasku tulee kerran kuukaudessa ja sisältää kaiken tarvittavan. Secto tarjosi palvelun hyvällä hinta-laatusuhteella.”

Iiro Kovanen
– Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

1-10 ajoneuvoa – helppoako?

Kuukauden laskut ja kulukuitit ovat pöydällä: lainanlyhennys, ajoneuvovero, vakuutukset, rengashotelli ja se perinteinen sekalainen kasa polttoainekuitteja. Viimekuussa joku työntekijöistä on nähtävästi käyttänyt autoa pajalla koska tällä kertaa pinosta löytyy myös korjaamolasku ja autovuokraamon kuitti. Summat näyttävät oudolta, täytyy ilmeisesti aloittaa soittorumba.

Onko arkesi ajoittain tämän suuntaista? Töitäkin riittäisi mutta firman muutama auto vaatii yllättävän paljon huomiota. Vaikka autot on pyritty hankkimaan mahdollisimman järkevällä hinnalla, on kokonaiskulujen hahmottaminen vaikeaa.

Autokannan kaikki kulut on mahdollista saada samalla laskulla kuukausittain autokohtaisesti eriteltynä. Lisäksi kulut voidaan budjetoida tarkasti jo autojen hankintavaiheessa koko käyttöajalle.

Me kartoitamme asiakkaidemme autotarpeet, teemme laskelmat ja ehdotamme ratkaisua joka on helppohoitoisin ja kokonaiskustannustehokkain. Halutessanne voimme hallinnoida koko autokantaanne omistuspohjasta riippumatta.

Joustavat palvelumallimme mahdollistavat sopimusten muokkaamisen tarpeiden muuttuessa ja oma yhteyshenkilösi osaa neuvoa ja auttaa kaikissa autoihin liittyvissä kysymyksissä.

Sopimuksen päättyessä etsimme autolle uuden omistajan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tai voitte lunastaa auton itse.

Miltä kuulostaa helppohoitoisempi, helposti budjetoitava autokanta ja enemmän aikaa työnteolle?

Alla tuotteitamme jotka saattavat vastata yrityksenne tarpeisiin. Mieluummin kuitenkin kuulisimme tilanteenne itse jotta voimme hahmottaa kokonaiskuvan ja ehdottaa ratkaisua. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu suositeltaviin tuotteisiimme

Onko autokantasi eri kokoluokkaa?

10-40 ajoneuvoa

Autokanta ja kustannukset kuntoon järkevillä hankinta- ja hallintapalveluilla.

Kerro lisää

40+ ajoneuvoa

Autokannanhallinta­­­työkalut yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin.

Kerro lisää

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 

Autoilun elinkaari

 

Tarvekartoitus

Tarvekartoitus

Etsimme kokonaisratkaisuiltaan tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiin. Optimaalisella ratkaisulla saavutetaan merkittäviä säästöjä. Autopolitiikan laadimme ilman lisäveloitusta.

Auton tilaus

Auton tilaus

Meitä eivät sido merkki- tai mallirajoitukset. Toimitamme myös alv-vähennyskelpoiset käytetyt autot ja esittelyautot. Autot tilataan paikallisesti ja/tai asiakkaan toivomalta jälleenmyyjältä.

Ylläpito

Ylläpito

Nimeämme asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Kauttamme saa hoidettua myös vakuutukset, huoltohallinnoinnin huoltokortin ja kulujen seurannan kanssa sekä polttoainekortit. Tarvittaessa toteutamme myös kilometri- ja GPS-seurannan.

Raportointi

Raportointi

Meiltä saat koontilaskutuksen koko autokannasta. Näin ollen autokannan kulut ovat helposti seurattavissa ja budjetoitavissa. Myös sähköinen kannanhallinta on mahdollista (Secto Fleet Manager).

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti

Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Realisoinnin tukena toimii Secto Vaihtoautot sekä tehokkaat jälleenmyyntikanavat. Halutessasi voit myös itse etsiä autollesi ostajan.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille