Palvelut

Secto on olemassa jotta yrityksesi autoarki olisi yksinkertaisempaa, selkeämpää ja kustannustehokkaampaa.

Työsuhdeautojen, tuotantoautojen, yhteiskäyttöautojen ja työkoneiden hankinta leasingsopimuksella on järkiratkaisu. Leasing auttaa budjetoinnissa ja vapauttaa pääomaa sekä resursseja ydinliiketoiminnan käyttöön. Yrityksen tase kevenee ja henkilökunnan aikaa säästyy.

Oikein toteutettuna leasing leikkaa autokannan kokonaiskustannuksia kun ajoneuvon koko elinkaaren kustannukset on otettu jo hankintavaiheessa huomioon.

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Uuden auton hankinta perinteisellä leasingillä ei välttämättä ole paras ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Tätä varten olemme rakentaneet markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman leasingistä hallinnointiin. Voimme auttaa teitä autokannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa auton tai työkoneen rahoituspohjasta riippumatta.

Ratkaisut

Palvelumme on rakennettu joustamaan yrityksesi tarpeiden mukaan autokannan koosta riippumatta.
Olemme koonneet oheen esimerkkejä eri kokoisten autokantojen palveluratkaisuista.

1-10 ajoneuvoa

Enemmän aikaa ydinliiketoimintaan autokumppanin avulla.

Kerro lisää

10-40 ajoneuvoa

Autokanta ja kustannukset kuntoon järkevillä hankinta- ja hallintapalveluilla.

Kerro lisää

40+ ajoneuvoa

Autokannanhallinta­­­työkalut yksilöllisesti yrityksesi tarpeisiin.

Kerro lisää

Helppoa ja kustannustehokasta autoilua koko elinkaaren ajan

 

Autoilun elinkaari

 

Tarvekartoitus

Tarvekartoitus

Etsimme kokonaisratkaisuiltaan tehokkaimman ratkaisun autotarpeisiin. Optimaalisella ratkaisulla saavutetaan merkittäviä säästöjä. Autopolitiikan laadimme ilman lisäveloitusta.

Auton tilaus

Auton tilaus

Meitä eivät sido merkki- tai mallirajoitukset. Toimitamme myös alv-vähennyskelpoiset käytetyt autot ja esittelyautot. Autot tilataan paikallisesti ja/tai asiakkaan toivomalta jälleenmyyjältä.

Ylläpito

Ylläpito

Nimeämme asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Kauttamme saa hoidettua myös vakuutukset, huoltohallinnoinnin huoltokortin ja kulujen seurannan kanssa sekä polttoainekortit. Tarvittaessa toteutamme myös kilometri- ja GPS-seurannan.

Raportointi

Raportointi

Meiltä saat koontilaskutuksen koko autokannasta. Näin ollen autokannan kulut ovat helposti seurattavissa ja budjetoitavissa. Myös sähköinen kannanhallinta on mahdollista (Secto Fleet Manager).

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti

Sopimuskauden päättyessä myymme auton puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Realisoinnin tukena toimii Secto Vaihtoautot sekä tehokkaat jälleenmyyntikanavat. Halutessasi voit myös itse etsiä autollesi ostajan.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille