Rekrytointi Haussa rohkea Sales Development Leader

Hullunrohkeus on osa Secton DNA:ta. Kovin moni ei uskonut autoalan laskusuhdanteessa syntyneen yrityksen elinkelpoisuuteen tai perustajien näkemykseen yritysleasingkentän muuttavasta palvelutuotteesta.  Kymmenen vuotta myöhemmin Secto on suurin suomalainen yritysautoilun palvelutalo markkinoiden laajimmalla tuotevalikoimalla. Markkinahäiriöt ja liikkumisen murros ovat tämän ketterän ja rohkean firman ponnahduslautoja. Innovaatio ja dynaamisuus ovat meillä enemmän kuin trendikäs hokema: me elämme muutoksesta.

Aiomme säilyttää hullunrohkeutemme ja edelläkävijyytemme myös tulevaisuudessa. Siksi etsimmekin nyt Sales Development Leaderiä vastaamaan Secton B2B palveluiden tuotekehityksestä. Sales Development Leader vastaa myynnin kehitystyöstä, uusien tuotteiden markkinakelpoisuuden todentamisesta sekä teknisestä tuotemäärittelystä ja prosessikuvauksista. Sales Development Leader on kokonaisvaltaisesti vastuussa myynninkehitysprojekteista, niihin liittyvistä kumppanuuksista, sekä uusien tuotteiden jalkautuksesta koko organisaation käyttöön. Sales Development Leader raportoi Myyntijohtajalle.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on vankka kokemus sekä systemaattisesta myynninjohtamisesta että projektijohtamisesta. Rahoitus-, auto- ja työkonealan tuntemus on edellytys työssä onnistumiselle. Olet ratkaisukeskeinen, esiintymistaitoinen ja hyvä neuvottelija. Heinäseipäitä emme kaipaa, ripaus hullunrohkeutta ja laatikon ulkopuolista asennetta takaa, että sovit joukkoon.

Secto on Suomen 19. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 8.6.2017) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 375. Liikevaihtomme on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 40 %, vuoden 2017 liikevaihdon ollessa 181 miljoonaa euroa. Palvelemme 2 500 asiakasyritystä ja Suomen teillä liikkuu 6 500 hallinnoimaamme autoa ja työkonetta.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 80 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana.

Tarjoamme sinulle paikan liikkumisen murroksen eturintamassa, firmassa, jossa ei poteroiduta omiin karsinoihin. Pääset tekemään kehitystyötä kokonaisvaltaisesti kädet mullassa, porukassa joka haluaa ylös- ja eteenpäin. Kotimaisena kasvuyhtiönä meillä on mahdollisuus määrittää itse mihin suuntaan haluamme toimialaa ohjata.

Myyntijohtaja Linus Baer (puh. 040-900 0096) antaa lisätietoja seuraavina aikoina: 11.4 klo 12.30-14.30 ja 13.4. klo 13.00-15.00.

Jätä hakemus tänne 13.4 mennessä. Olemme yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja yrityksestä: www.secto.fi.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille