Rekrytointi Etsimme Janille ja Aksulle työkaveria (IT Operation Specialist)

Secto on kymmenessä vuodessa kasvanut suurimmaksi kotimaiseksi leasingyritykseksi. Yli 2 000 asiakasyritystä käyttää digitaalisia palveluitamme. Suomen teillä liikkuu yli 5 500 hallinnoimaamme kohdetta. Nyt tarvitsemme apua digipalveluidemme kehitykseen.

Oletko visionääri, joka hallitsee digitaalisen maailman ja sukkuloi sujuvasti tietorakenteissa? Onko unelmasi kehittää tulevaisuuden digipalveluita? Onko C# ja modernit frontti-tekniikat sinulle tuttuja?  Siinä tapauksessa saattaisit olla hakemamme työkaveri.

Olemme ERP-käyttöönottovaiheessa ja tarvitsemme IT-tiimiimme vahvistusta. Etsimme IT Operation Specialistia vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan koko konsernimme järjestelmien ja IT-ratkaisujen kehityksestä, projektien läpiviennistä, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Backlogimme on täynnä ja tekemistä on paljon. Tukea saamme laajalta ja osaavalta kumppaniverkostolta.

Meille on tärkeää, että sinulta löytyy osaamista arkkitehtuurista, tietorakenteista, integraatioista, mobiilipalveluista ja pilvipalveluista. Innostuneisuus digitaalisen maailman mahdollisuuksista ei ole haitaksi ja kokemus toimittajien ohjaamisesta tuo lisäpisteitä.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 70 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Tarjoamme tehtävän, jossa pääset kehittämän itseäsi ja Secton palveluita. Toimipisteemme sijaitsee Porvoossa ja edellyttää jonkun verran matkustamista kotimaassa.

Tule vahvistamaan IT tiimiämme ja rakentamaan Euroopan parasta palvelua. Hakuaika päättyy 10.12.2017. Jätä hakemuksesi järjestelmäämme.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot tehtävästä: Jani Rantanen 040-307 6619 tai jani.rantanen@secto.fi

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille