Rekrytointi Etsimme fleet-koordinaattoreita

Secto Automotive tarjoaa liikkuvan kaluston hallinnointi- ja rahoituspalveluita yrityksille. Markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima, myynnin ja support-toimintojen kitkaton yhteistyö, timanttinen asiakaspalvelu ja kova työ ovat nostaneet autoalan laskusuhdanteessa syntyneen 10-vuotiaan Secton suomalaisten yritysten eturiviin: Secto on Suomen 23. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 14.6.2018) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 310.

Tekemisen into on edelleen kova, kasvamme 40 % vuosittain. Asiakastyytyväisyys on toimintamme selkäranka: 85 % asiakkaistamme antaa meille kiitettävän arvosanan. Haluamme pitää tason korkealla vastaisuudessakin ja siksi etsimme motivoituneita multitaskaajia asiakaspalveluumme:

Etsimme fleet-koordinaattoria asiakaspalvelutiimiimme. Fleet-koordinaattorina vastaat asiakkaidemme puhelinpalvelusta sekä kaluston tilaus- ja hallinnointiprosessista. Lisäksi toimit myyjiemme tukena liittyen sopimusasiakirjoihin ja muihin käytännön asioihin koskien asiakassuhteen hoitamista.

Työ on nopeatempoista ja vaatii samanaikaisesti koordinointikykyä, tarkkaa silmää yksityiskohdille sekä kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia. Myyntihenkisyys on ehdoton etu työtehtävässä. Tulevilta työkavereiltasi terveisiä, että toivovat positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa. ”Hoidetaan homma kuntoon”-mentaliteetti on must, (huono) huumorintaju plussaa ja nopea työssä oppiminen onnistumisen edellytys.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 90 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Haluamme tarjota sinullekin kasvupolun inspiroivassa ympäristössä. Fyysinen työpisteesi on Porvoossa, 2 500 asiakasyritystämme ja yli 7 000 autoamme sijaitsevat ympäri Suomea.

Lisätietoja fleet-koordinaattorin tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta niina.hyttinen@secto.fi. Hakemuksesi voit tallentaa tänne 31.8.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille