Rekrytointi Etsimme asiakaspalveluhenkistä jälkimarkkinoinnin ja huollon koordinaattoria

Secto Automotive tarjoaa liikkuvan kaluston hallinnointi- ja rahoituspalveluita yrityksille. Markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima, myynnin ja support-toimintojen kitkaton yhteistyö, timanttinen asiakaspalvelu ja kova työ ovat nostaneet autoalan laskusuhdanteessa syntyneen 10-vuotiaan Secton suomalaisten yritysten eturiviin: Secto on Suomen 23. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 14.6.2018) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 310.

Tekemisen into on edelleen kova, kasvamme 40 % vuosittain. Asiakastyytyväisyys on toimintamme selkäranka: 85 % asiakkaistamme antaa meille kiitettävän arvosanan. Haluamme pitää tason korkealla vastaisuudessakin ja siksi etsimme huollon ja asiakaspalvelun ammattilaista jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelutiimiimme.

Jälkimarkkinoinnin ja huollon koordinaattorina vastaat huollon asiakkaidemme puhelinpalvelusta ja huoltolaskujen tarkastamisesta ja niiden oikeellisesta tiliöinnistä. Lisäksi toimit myyjiemme tukena liittyen muihin käytännön asioihin koskien asiakassuhteen hoitamista.

Toivomme että olet kokenut asiakaspalvelija sekä huumorintajuinen tiimipelaaja. Arvostamme jos olet hankkinut osaamista ja kokemusta raskaasta kalustosta ja koneista. Jos kokemuslistaltasi löytyy vielä osaamista huollon työnjohdosta tai asiakaspalvelusta, olet etsimämme henkilö.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: yli 80 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Haluamme tarjota sinullekin kasvupolun inspiroivassa ympäristössä. Fyysinen työpisteesi on Porvoossa, 2 500 asiakasyritystämme ja yli 7 000 hallinnoimaamme autoa ja työkonetta sijaitsevat ympäri Suomea.

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi Miikalta puh. 0400 522 299.

Hakemuksesi voit tallentaa tänne 31.8.2018 mennessä. Huomaathan että hakuaika on lyhyt, arvostamme ripeää toimintaa.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille