Rekrytointi Etsimme asiakaspalveluhenkistä Fleet-koordinaattoria

Secto Automotive tarjoaa liikkuvan kaluston hallinnointi- ja rahoituspalveluita yrityksille. Markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima, myynnin ja support-toimintojen kitkaton yhteistyö, timanttinen asiakaspalvelu ja kova työ ovat nostaneet autoalan laskusuhdanteessa syntyneen 10-vuotiaan Secton suomalaisten yritysten eturiviin: Secto on Suomen 19. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 8.6.2017) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 375.

Tekemisen into on edelleen kova, kasvamme 40 % vuosittain. Asiakastyytyväisyys on toimintamme selkäranka: 85 % asiakkaistamme antaa meille kiitettävän arvosanan. Haluamme pitää tason korkealla vastaisuudessakin ja siksi etsimme motivoitunutta multitaskaajaa asiakaspalvelutiimiimme.

Fleet-koordinaattorina vastaat asiakkaidemme puhelinpalvelusta, kaluston tilaus- ja hallinnointiprosessista sekä toimit myyjiemme tukena liittyen sopimusasiakirjoihin ja muihin käytännön asioihin koskien asiakassuhteen hoitamista.

Työ on nopeatempoista ja vaatii samanaikaisesti koordinointikykyä, tarkkaa silmää yksityiskohdille sekä kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia. Myyntihenkisyys ja kielitaito ovat etu. Tulevilta työkavereiltasi terveisiä, että toivovat positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa. ”Hoidetaan homma kuntoon”-mentaliteetti on must, (huono) huumorintaju plussaa ja nopea työssä oppiminen onnistumisen edellytys.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 80 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Haluamme tarjota sinullekin kasvupolun inspiroivassa ympäristössä. Fyysinen työpisteesi on Porvoossa, 2 500 asiakasyritystämme ja 6 000 autoamme sijaitsevat ympäri Suomea.

Lisätietoja tehtävästä saat Heidiltä 8-11.1.2018  klo 8-9, puh. 040 728 8817.

Hakemuksesi voit tallentaa tänne 20.1.2018 mennessä. Etsimme ennen kaikkea osaavaa, oppivaa, hyvää tyyppiä, joten annathan persoonasi näkyä hakemuksessa. Huomioithan että järjestelmään voi jättää vain yhden tiedoston, halutessasi liittää useamman liitteen, tulee sinun zipata tiedostot.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille