Rekrytointi Haemme myyjää Secto Vaihtoautoihin

Toimintamme kasvaa, etsimme nyt neljän hengen myyntitiimiimme aktiivista, asiakaspalvelusta nauttivaa myynnin ja asiakashallinnan nykyistä tai tulevaa ammattilaista. Tehtäväsi on saada aikaan hyviä kauppoja, luoda hyviä asiakaskokemuksia, tarjota toimivinta kokonaisratkaisua asiakkaan autotarpeisiin, sekä seurata palvelulupauksen täyttymistä läpi asiakkuuden. Fyysinen työpisteesi sijaitsee Espoossa.

Saatko keskustelun aikaiseksi kaikkien kanssa?
Löytyykö sinusta kilpailuhenkeä?
Tykkäätkö toimia paineen alla?
Mietitkö usein miten asioita voisi tehdä toisella tavalla?

Mikäli vastasit näihin kyllä saatat olla hakemamme henkilö!

Tarjoamme vakituisen työtehtävän, mutta myös halutessasi urapolun: mahdollisuuden kehittyä automyynnin lisäksi leasing- ja palvelumyyntiin. Tehtävässä on tulokseen sidottu motivoiva palkkamalli.

Sinulla on mahdollisuus onnistua  tehtävässä ilman aiempaa alan kokemusta.  Tiimimme uusimmalla tulokkalla ei ollut kokemusta alalta ja hän on muutamassa kuukaudessa myynyt yli tavoitteensa.

Haluatko osaksi kasvutarinaamme?

Jätä työhakemus ja CV:n tänne (vain yksi liite mahdollista lisätä, eli yhdistä hakemus ja CV yhteen liitteeseen, kiitos!) 23.7.2017 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Illman: kim.illman@secto.fi.

Secto Automotive

Secto Vaihtoautot on vuonna 2008 perustettu kotimainen vaihtoautoliike ja osa Suomen suurinta yksityisomisteista autoleasing-konsernia Secto Automotivea. Me teemme asiat eri tavalla: Haastamme perinteiset auton omistamisen ja hallinnoinnin mallit ja luomme uusia, tulevaisuuden palvelukokonaisuuksia yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Meillä on vahva tahto olla kärkipelaaja autoteollisuuden murroksessa.

Secto Vaihtoautoista löydät kattavan valikoiman hyvin pidettyjä ja huollettuja entisiä työsuhdeautoja. Leasing-autot ovat pääsääntöisesti yhden yrityksen käytössä olleita, keskimäärin 4 vuotta vanhoja kohtuullisesti ajettuja valioyksilöitä joiden koko huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu.

Lisätietoja www.sectovaihtoautot.fi ja www.secto.fi.

Secto Automotiven henkilökunta

Ota yhteyttä!

Haluan lähettää teille